Vanavond 21:00 uur Viva la Vida! Ticketsale

Vanavond 21:00 uur Viva la Vida! Ticketsale

VIVA LA VIDA!!

Hebben jullie al festivalkriebels?! Wij wel!
Het vooruitzicht is dat Nederland na 1 juli weer feest mag vieren en daar doen wij natuurlijk aan mee. DAT WORDT KEI-HARD KNALLEN OP 29 AUGUSTUS 😃 🙌 🥳
Daarom pakken wij door en start vanavond om 21:00 uur de “Viva la Vida!” kaartverkoop. Reserveer je ticket nu voor de helft van de prijs! (€ 17,50 + fee)

Bijna 85% van de kaartkopers in 2020 heeft hun ticket bewaard, dus houd er rekening mee dat een groot deel al is verkocht. Wil je deze editie van HZH niet missen, wacht dan niet te lang!

Alle artiesten die geboekt waren voor 2020 staan de zomer gewoon in het Julianapark en dus kun je genieten van o.a. TINO MARTIN, WOLTER KROES, PASCAL REDEKER, SAMANTHA STEENWIJK EN JOHN WEST 🇳🇱

Hoe werkt het?
Je reserveert nu je ticket middels een 50% aanbetaling van € 13,75 (ex fee). Wanneer Hoorn Zingt Hollands definitief doorgaat, dan ontvang je een betaalverzoek voor de overige 50% en krijg je jouw definitieve entreebewijs toegestuurd.
Mocht het onverhoopt toch niet doorgaan, dan krijg je de eerder betaalde 50% na 29 augustus weer teruggestort. Je zit altijd goed dus!
TIP: Reserveer nu je ticket en verzeker jezelf van een plekje op hét festivalweekend van Hoorn. DEZE WIL JE AB-SO-LUUT NIET MISSEN!

VANAVOND OM 21:00 UUR GAAT DE “VIVA LA VIDA!” TICKETSALE VAN START.
ZORG DAT JE ER KLAAR VOOR ZIT!

RESERVEER TICKET